Stay-in-Style.png

Tervetuloa Arctic Hotel Collectioniin

Tervetuloa Arctic Hotel Collectioniin, kahden laadukkaan perheomisteisen hotellin kokoelmaan Rovaniemellä. Meidän aito ja lämmin vieraanvaraisuus, upeat puitteet sekä monipuolinen ja tasokas ravintolatarjontamme tarjoavat sinulle tasokasta ja viihtyisää majoitusta Lapin pääkaupungissa. 

Rovaniemellä, tällä arktisen luonnon ympäröimällä urbaanilla keitaalla, on paljon tarjottavaa jokaiselle ympäri vuoden.  Vieraile Joulupukin Pajakylässä, antaudu pohjoisten satujen ja tarinoiden maailmaan, sekä tutustu rikkaaseen kaupunki- ja kulttuurihistoriaamme. Heittäydy sporttiseksi eri liikunta- ja urheiluaktiviteettien parissa, tai anna mielesi ja kehosi rentoutua kauniissa maisemissa koskemattomassa Lapin luonnossa.

Koe unohtumattomia hetkiä ihastuttavan erilaisissa, palkintoja voittaneissa hotelleissamme

Aktiviteetit

Follow @arctichotelcollection on Instagram

Subscribe to our mailing list

Arctic Boulevard

Arktisia Makuja Mereltä ja Metsästä
Puhdas pohjoinen luonto on annostemme tärkein
aines.
Ravintolamme ja keittiömestarimme intohimo luontoon näkyy ruokalistalla. Hänen keräämänsä raaka-aineet lähialueen villiniityiltä ja metsistä tuovat tuoreuden ja luonnon antimet suoraan kausien mukaan pöytään. 

 

Lasiterassi

Lasiterassilla nautitaan rennosta fiiliksestä, hyvästä musiikista ja kaupungin parhaista cocktaileista lämmitetyllä lasiterassilla yhdessä Suomen tyylikkäimmistä hotelleista. Meille on helppo poiketa viihtymään kotoisaan tunnelmaan. 
Baarimestarimme ovat luoneet Lasiterassille laadukkaan ja yllätyksellisen, mutta kuitenkin maltillisesti hinnoitellun cocktail-menun. 

Bull Bar & Grill

Tekeekö mielesi herkutella jenkkityyliin? Bull bar & grill on silloin juuri oikea valinta.  Suussa sulavat ribsit ja herkulliset hampurilaiset höystettynä hyvällä musiikilla takaavat sinulle nautinnollisen illan. Voimme luvata, että täältä et lähde nälkäisenä!