Stay-in-Style.png

Tervetuloa Arctic Hotel Collectioniin!

Arctic Hotel Collection on kahden laadukkaan perheomisteisen hotellin kokoelma Rovaniemellä. Hotelliemme upeat puitteet sekä monipuolinen ja tasokas ravintolatarjontamme takaavat viihtyisän yöpymisen Lapin pääkaupungissa. Tervetuloa vieraaksemme!


Rovaniemellä on arktisen luonnon ympäröimä urbaani keidas ja sillä on paljon tarjottavaa jokaiselle vuoden ympäri. Vieraile Joulupukin Pajakylässä, antaudu pohjoisten satujen ja tarinoiden maailmaan tai tutustu rikkaaseen kaupunki- ja kulttuurihistoriaamme. Heittäydy sporttiseksi eri liikunta-aktiviteettien parissa, ja anna mielesi ja kehosi rentoutua kauniissa Lapin koskemattomissa maisemissa.

Aktiviteetit

Haluatko kuulla lisää?Subscribe to our mailing list

Arctic Restaurant 

Ravintola Arctic Restaurant tarjoilee puhtaita arktisia makuja. Skandinaavinen ruuanlaittoperinne ja maailman puhtaimman luonnon tarjoamat hienot raaka-aineet ovat ravintolan ruokafilosofian peruspilarit.

 

Plan B

Plan B :ssä nautitaan rennosta fiiliksestä, hyvästä musiikista ja kaupungin parhaista cocktaileista. Baarimestarimme suunnittelemassa cocktail-menussa on mukana klassikkoja ja yllätyksiä. Tule mukaan viihtymään kotoisaan tunnelmaan. 

Monte Rosa

Monte Rosan on lämminhenkisesti sisustettu ravintola, joka on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. Tule tutustumaan uusittuun ruokalistaamme, joka pitää sisällään maittavia pihviannoksia sekä lappilaisia herkkuja.

Bull Bar & Grill

Tekeekö mielesi herkutella jenkkityyliin tai katsoa peliä? Bull Bar & Grill on silloin juuri oikea valinta. Tarjoamme suussa sulavat ribsit, herkulliset hampurilaiset ja tuliset wingsit. Voimme luvata, että täältä et lähde nälkäisenä!